Kajeno pipirai, Solgar, 100 kapsulių
Cayenne Pepper, dar žinomas kaip čili pipiras, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis.
Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertė – kapsacinas, suteikiantis pipirams aštrumo, kovojantis su piktybinėmis ląstelėmis ir skatinantis plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas – jis pats nustato kraujagyslių būklę: plečiasi susiaurėję ir siaurėja išsiplėtę indai. Pasižymi priešgrybelinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadovu Biotus svetainėje
Naudojimo rekomendacijos: nuo 1 iki 2 kapsulių per dieną, pageidautina , valgio metu.
Kiti ingredientai: augalinė celiuliozė, vanduo. Gali būti augalinio glicerino.
Sudėtyje nėra: cukraus, druskos, kukurūzų, mielių, kviečių, sojų ar pieno produktų. Nenaudojami jokie konservantai, skoniai ar dažikliai.
Įspėjimai: jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba vartojate receptinius vaistus, prieš naudodami pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikykite vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir drėgmės. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Porcijos dydis: 1 kapsulė | ||
Vienas porcijos ingredientas | % Dienos vertė | |
Kajeno pipirų milteliai [vaisiai] (40 000 šiluminių vienetų/grame) | 520 mg | * |
* Dienos poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį