Kolageno peptidai, NaturesPlus, vanilės skonio, 364 g
Nėra sandėlyje
Paketo prieinamumas
Jūsų organizmui reikia kolageno – pagrindinio baltymo jūsų mityboje, nes tai yra medžiaga, iš kurios jis gaminamas. „NaturesPlus“ kolageno peptidai Kolageno peptidai, vanilė suteikia visus kolageno privalumus optimaliai hidrolizuota forma, taip pat skanų vanilės skonį, kuris jums patiks!
Kolageno peptidai padeda jaustis ir atrodyti geriau. Dėl savo unikalių savybių jie sustiprins jūsų plaukų, odos, nagų, sąnarių, imuninės sistemos ir kt. sveikatą.
Kolageno peptiduose, vanilėje yra aukščiausios kokybės kolageno:
- gaunama iš jautienos. maitinama žole; laisvėje sugauta menkė; vištiena be narvelių; ir kiaušinių lukštų membranas. Gryni, tvarūs ingredientai yra geriausias kolageno šaltinių pasirinkimas.
- Sudėtyje yra 6 pagrindinių kolageno tipų (I, II, III, IV, V ir X), kurie sukuria galingą profilį ir suteikia išskirtinę naudą visam kūnui. .
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Siūlomas naudojimas :
Įpilkite 26 gramus (2 kaušelius) kolageno peptidų ir vanilės miltelių 236 ml vandens, sulčių ar bet kurio jūsų pasirinkto recepto.
NaturesPlus aukščiausios kolageno formos greitai ir lengvai susimaišo. Nereikia maišyti!
Kiti ingredientai:
natūralūs skoniai, stevija (Rebaudioside A).
Sudėtyje yra pieno, kiaušinių ir žuvies. Be sintetinių dažiklių, konservantų.
Be vėžiagyvių, riešutų, žemės riešutų, kviečių, sojų ar sezamo sėklų.
Įspėjimai:
Laikykite sandariai uždarytą vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite kaip vienintelio su maistu gaunamų kalorijų ar baltymų šaltinio.
Pastaba: šis produktas parduodamas pagal svorį, o ne pagal tūrį. Transportavimo ir tvarkymo metu turinys gali nusėsti.
Ingredientai: | ||
Pateikimo dydis : 2 kaušeliai (26 g) | ||
Indelio porcijos: 14 | ||
Vienoje dienos porcijoje | % DV** | |
kalorijų | 80 | |
Natris | 50 mg | 2 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 1 g | <1 % |
Baltymai | 20 g | ‡ |
Vitaminas C (askorbo rūgštis) | 20 mg | 11 % |
20 g | td>† | td>|
Vidutinės grandinės trigliceridai | 500 mg | † |
Fermentų, padidinkite Bendras kolagenas (proteazė) | 20 g | † |
* * Procentinė paros vertė yra pagrįsta 2 000 kalorijų dieta. |
Tipiškas aminorūgščių profilis porcijoje (26 g) | ||
Glicinas | 4447 mg hidroksiprolino | 2521 mg |
prolino | 2486 mg | |
glutamo rūgšties | 2074 mg | |
argininas | 1784 mg | |
Alaninas | 1691 mg | |
asparto rūgštis | 1196 mg | |
Lizinas | 704 mg | |
Serinas | 685 mg | |
Leucinas | 542 mg | |
Valinas | 437 mg | |
Treoninas | 399 mg | |
Fenilalaninas | 308 mg | |
Izoleucinas | 294 mg | |
Histidinas | 166 mg | |
metioninas | 143 mg | |
tirozinas | 103 mg | |
cisteino | 20 mg |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį