Daugiafunkcis fermentas, didelio stiprumo daugiafunkcis fermentas, natūralūs veiksniai, 60 vegetariškų kapsulių
Nėra sandėlyje
Fermentai (fermentai) yra katalizatoriai, maisto virškinimo greitintojai. Fermentus gamina organizmas, o kiekvienas iš jų yra skirtas atlikti tam tikrą funkciją. Tačiau fermentų veiklai įtakos gali turėti įvairūs veiksniai: stresas, netinkama mityba, žalingi įpročiai, virškinamojo trakto ligos, įgimtos ligos. Sumažėjus fermentų gamybai, sutrikus maisto skilimui ir maistinių medžiagų įsisavinimui, netoleruojant tam tikrų produktų (laktozės, krakmolo, cukraus, glitimo), atsiranda nemalonių simptomų ir diskomforto virškinimo trakte (vidurių pūtimas, viduriavimas). , rėmuo) gali pasireikšti. Tokiais atvejais normaliam virškinimo procesui rekomenduojama papildomai vartoti fermentų tablečių, kapsulių pavidalu. Multi fermentai, didelio stiprumo multifermentai, natūralus Factorsyra pilnas virškinimo fermentų kompleksas, palengvinantis virškinimą ir riebalų, baltymų ir angliavandenių virškinimą. Fermentų papildas prisideda prie savo fermentų lygio papildymo. Vartojant kapsules pagerėja maistinių medžiagų įsisavinimas, skatinamas sveikų žarnyno bakterijų augimas, palengvinamas virškinimo diskomfortas.
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti išsamią informaciją iš mūsų konsultantų.
Natūralūs veiksniai, didelio stiprumo daugiafunkcis fermentas, 60 vegetariškų kapsulių.
>Kaip naudoti: Gerkite po 1 daržovių kapsulę kasdien su maistu arba kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas.
Kiti ingredientai: vegetariška. kapsulė (angliavandenių derva [celiuliozė], išgrynintas vanduo), mikrokristalinė celiuliozė, magnio stearatas (augalinis).
Be: dirbtinių dažiklių, konservantų arba saldikliai; pieno produktai, kviečiai, glitimas, mielės, soja, kiaušiniai, žuvis, vėžiagyviai, gyvūniniai produktai, druska, riešutai arba GMO.
Įspėjimai: Kaip ir vartojant bet kokį priedą, prieš vartodami pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu, jei esate nėščia, maitinate krūtimi ar bandote pastoti, vartojate vaistus, turite sveikatos sutrikimų arba laukiatės operacijos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Užsandarinta jūsų apsaugai. Nenaudokite, jei sandariklis pažeistas. Kad šviežumas būtų šviežesnis, laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Pateikimo dydis: 1 vegetariška kepuraitė | ||
Porcijos: 60 | ||
| % Dienos vertė | |
Fermentų mišinys | 283,22 mg | ** |
Angliavandenių pasisavinimui: |
|
|
Amilazė (Aspergillus oryzae) (visa) | 76,67 mg (11500 FCC DU) | ** |
Celiulazė (Trichoderma longibrachiatum) (visa) | 3,61 mg (650 FCC CU) | ** |
Laktazė (Aspergillus oryzae) (visa) | 12 mg (1200 FCC ALU) | ** |
Diastazė (Aspergillus oryzae) | 20 mg (6000 FCC DP) | ** |
Gliukoamilazė (Aspergillus niger) (visa) | 19,21 mg (23 FCC AGU) | ** |
Alfa-galaktozidazė (Aspergillus niger) (visa) | 11,66 mg (350 FCC GalU) | ** |
Invertazė (Saccharomyces cerevisiae) (visa) | 1,15 mg (230 FCC SU) | ** |
Hemiceliulazė (Aspergillus niger) (visa) | 1,44 mg (1150 FCC HCU) | * * |
Baltymų virškinimui: |
|
|
Proteazė I (Aspergillus oryzae) | 40 mg (32000 FCC HUT) | ** |
Proteazė II (Bacillus subtilis) (visa) | 58 mg (58000 FCC PC) | ** |
Proteazė III (Aspergillus niger) | 25,54 mg (115 FCC SAPU) | ** |
Bromelainas (Ananas comosus) (ananaso stiebas) | 3,48 mg (115 000 FCC PU) | ** |
Papainas (Carica papaya) (vaisius) | 2,74 mg (115 000 FCC PU) | ** |
Lipidų virškinimui: |
|
|
Triacilglicerolipazė (Rhizopus oryzae) (visa) | 7,72 mg (270 FCC FIP) | ** |
**Dienos poreikis nenustatytas. FCC (Food Chemicals Code), DU (dekstrinizacijos vienetas), CU (celiuliazės vienetas), ALU (rūgšties laktazės vienetas), DP (diastatinė galia), AGU (amilogliukozidazės vienetas), GalU (alfa-galaktozidazės vienetas), SU (invertazės sumner vienetas), HCU (hemiceliulazės vienetas) , HUT (hemoglobino tirozino vienetas), PC (proteolitinio aktyvumo kaszinas), SAPU (spektrofotometrinis rūgšties-proteazės vienetas), PU (papaino vienetas), FIP (Tarptautinė farmacijos federacija). |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį