Norvegiški žuvų taukai su vitaminu D, Super D Omega 3, Carlson Labs, citrinos skoniu, 250 ml.
Nėra sandėlyje
Pastaraisiais metais atlikti tyrimai patvirtino, kad vitamino D trūkumas tiek vaikams, tiek suaugusiems yra didžiulis, todėl tai yra viena iš svarbiausių medicininių problemų.
Pagrindinė informacija. Vitamino D trūkumo priežastis – nepakankamai laiko praleidžiame saulėje. Mūsų organizmas sintezuoja vitaminą D, kai jį veikia saulės šviesa, tačiau sunku gauti optimalią dozę, ypač šiaurinėse platumose tamsiais žiemos mėnesiais. Be to, kuo vyresnis, tuo didesnė vitamino D trūkumo rizika.
Taip pat sunku gauti pakankamai vitamino D iš dietos. Geriausi vitamino D šaltiniai yra pienas ir avižiniai dribsniai, kiaušiniai, lašiša, tunas, skumbrė ir sardinės. (Deja, daugumoje vitaminu D praturtintų maisto produktų yra vitamino D2, kurio organizmas ne taip gerai panaudoja, o ne D3, kurį organizmas gamina būdamas saulėje.) Dėl visų šių priežasčių suaugusiesiems patariama suvartoti 2000 TV vitamino D3 per dieną. Žuvų taukuose yra omega-3 polinesočiųjų riebalų rūgščių DHR ir EPA. Riebalų rūgštys padeda gerinti protinę ir fizinę veiklą, mažina nuovargį. Žuvų taukai praėjo visus tyrimus ir bandymus dėl kokybės ir kenksmingų bei teršalų buvimo. Tai grynas produktas. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Carlson Labs, Norwegian Super D Omega·3, natūralus citrinų skonis
Naudojimas: po vieną arbatinį šaukštelį kasdien valgio metu. Atidarius buteliuką, laikyti šaldytuve ir geriausia sunaudoti per 100 dienų. Prieš naudojimą suplakite.
Kiti ingredientai: natūralaus citrinos skonio. Omega-3 gliceridų vienetai.
Įspėjimai: laikykite sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1 arbatinis šaukštelis (5 ml) | ||
Porcijos viename konteineryje: 50 | ||
Vienos porcijos sudėtis | % dienos poreikio | |
Kalorijos | 45 | |
Riebalų kalorijos | 45 | |
Bendras riebalų kiekis | 5 g | 8 % |
Sotieji riebalai | 1 g> | 5 % |
Cholesterolis | 20 mg | 7 % |
Vitaminas A | 850 TV | 17 % |
Vitaminas D3 (iš menkių kepenų ir cholekalciferolio)** | 2000 TV | 500 % |
Vitaminas E (d-alfa-tokoferolio acetatas, d-alfa-tokoferolis ir tokoferoliai) ** | 10 TV | 30 % |
100 % norvegiški žuvų taukai | 4,6 g | † |
Omega-3 riebalų rūgštys | 1100 mg | |
DHA (dokozaheksaeno rūgštis) | 500 mg | |
EPA (eikozapentaeno rūgštis) | 400 mg span> | |
† Kasdien poreikis neapibrėžiamas | ||
Kiekviename arbatiniame šaukštelyje yra 1100 mg |